Teljesen bezsongtak az iráni parlamenti képviselők attól, hogy nő került a terembe

külföld
2017 augusztus 07., 12:40
comments 174

Annyira furcsa dolog történt az iráni parlamentben, hogy még az iráni állami hírügynökség sem mehetett el a perzsa képviselő férfiklub furcsa viselkedése mellett.

link Forrás

A parlament üléstermének vendége volt az európai külügyi főképviselő, Federica Mogherini a régi-új iráni elnök, Haszán Roháni beiktatása alkalmából. Mogherini egy nő (!), és az annyira megindította az iráni parlament tagjait, hogy köré gyűltek, és bőszen szelfizni kezdtek a közelében. Ráadásul nem vele vagy mellette, hanem egy picit távolabbról.

Mogherini, aki az atommegállapodásról jött tárgyalni Teheránba, szó nélkül hagyta az esetet. Roháni szerint el kellene beszélgetni az illetlenül viselkedő képviselőkkel. (BBC)

photo_camera Fotó: STRINGER/Anadolu Agency
photo_camera Fotó: ATTA KENARE/AFP
photo_camera Fotó: Fatemeh Bahrami/Anadolu Agency

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.