Teljesen bezsongtak az iráni parlamenti képviselők attól, hogy nő került a terembe

Annyira furcsa dolog történt az iráni parlamentben, hogy még az iráni állami hírügynökség sem mehetett el a perzsa képviselő férfiklub furcsa viselkedése mellett.

A parlament üléstermének vendége volt az európai külügyi főképviselő, Federica Mogherini a régi-új iráni elnök, Haszán Roháni beiktatása alkalmából. Mogherini egy nő (!), és az annyira megindította az iráni parlament tagjait, hogy köré gyűltek, és bőszen szelfizni kezdtek a közelében. Ráadásul nem vele vagy mellette, hanem egy picit távolabbról.

Mogherini, aki az atommegállapodásról jött tárgyalni Teheránba, szó nélkül hagyta az esetet. Roháni szerint el kellene beszélgetni az illetlenül viselkedő képviselőkkel. (BBC)

Fotó: STRINGER/Anadolu Agency
Fotó: ATTA KENARE/AFP
Fotó: Fatemeh Bahrami/Anadolu Agency

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.