Tüdőrákja volt a Rolling Stones gitárosának, de nem akart kemoterápiára menni, nehogy kihulljon a haja

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Ronnie Wood, a Rolling Stones gitárosa először beszélt arról, hogy az év elején, egy rutinvizsgálat során tüdőrákot állapítottak meg nála. Mivel a rák nem terjedt át a nyirokcsomóira, így egy ötórás műtéttel el lehetett távolítani a szervezetéből.

Ronnie WoodFotó: KEVIN WINTER/AFP

Wood, aki 50 éven keresztül dohányzott, azt mondta, hogy nem akart kemoterápiára menni. Nem mintha nem hinne abban, hogy működik. Arról volt szó, hogy nem akarta elveszteni a haját. „Ez a haj nem megy sehova. Semmiképpen.”- mondta a Daily Mailnek. Bízott abban, hogy így is minden rendben lesz. Egy hetet kellett várnia az eredményre, amiből kiderült, hogy a rák nem terjedt tovább.

A zenész mindenkinek ajánlja, hogy ellenőriztesse magát. Úgy érzi, hogy neki piszok nagy szerencséje volt, de úgy gondolja, hogy az ő „őrangyala” mindig nagyon erős volt. Wood már készen áll az újabb koncertekre, a Rolling Stones megkezdi az európai turnéját. (Guardian)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.