Tüdőrákja volt a Rolling Stones gitárosának, de nem akart kemoterápiára menni, nehogy kihulljon a haja

2017 augusztus 7., hétfő 16:36
84

Ronnie Wood, a Rolling Stones gitárosa először beszélt arról, hogy az év elején, egy rutinvizsgálat során tüdőrákot állapítottak meg nála. Mivel a rák nem terjedt át a nyirokcsomóira, így egy ötórás műtéttel el lehetett távolítani a szervezetéből.

Ronnie Wood Fotó: KEVIN WINTER/AFP

Wood, aki 50 éven keresztül dohányzott, azt mondta, hogy nem akart kemoterápiára menni. Nem mintha nem hinne abban, hogy működik. Arról volt szó, hogy nem akarta elveszteni a haját. „Ez a haj nem megy sehova. Semmiképpen.”- mondta a Daily Mailnek. Bízott abban, hogy így is minden rendben lesz. Egy hetet kellett várnia az eredményre, amiből kiderült, hogy a rák nem terjedt tovább.

A zenész mindenkinek ajánlja, hogy ellenőriztesse magát. Úgy érzi, hogy neki piszok nagy szerencséje volt, de úgy gondolja, hogy az ő „őrangyala” mindig nagyon erős volt. Wood már készen áll az újabb koncertekre, a Rolling Stones megkezdi az európai turnéját. (Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt