Tüdőrákja volt a Rolling Stones gitárosának, de nem akart kemoterápiára menni, nehogy kihulljon a haja

ZENE
2017 augusztus 07., 16:36
comments 84

Ronnie Wood, a Rolling Stones gitárosa először beszélt arról, hogy az év elején, egy rutinvizsgálat során tüdőrákot állapítottak meg nála. Mivel a rák nem terjedt át a nyirokcsomóira, így egy ötórás műtéttel el lehetett távolítani a szervezetéből.

Ronnie Wood
photo_camera Ronnie Wood Fotó: KEVIN WINTER/AFP

Wood, aki 50 éven keresztül dohányzott, azt mondta, hogy nem akart kemoterápiára menni. Nem mintha nem hinne abban, hogy működik. Arról volt szó, hogy nem akarta elveszteni a haját. „Ez a haj nem megy sehova. Semmiképpen.”- mondta a Daily Mailnek. Bízott abban, hogy így is minden rendben lesz. Egy hetet kellett várnia az eredményre, amiből kiderült, hogy a rák nem terjedt tovább.

A zenész mindenkinek ajánlja, hogy ellenőriztesse magát. Úgy érzi, hogy neki piszok nagy szerencséje volt, de úgy gondolja, hogy az ő „őrangyala” mindig nagyon erős volt. Wood már készen áll az újabb koncertekre, a Rolling Stones megkezdi az európai turnéját. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.