Van egy ember, aki nagyon szereti Orbán Viktort, és úgy tűnik, senki nem fizet neki ezért

POLITIKA
2017 augusztus 07., 07:22
comments 177

Az Index cikket írt az emberről, aki annyira szereti Orbán Viktort, hogy teljesen ingyen a rendelkezésére bocsátotta az összes rendelkezésére álló felületet, köztük a Kossuth Lajos utcai boltjának teljes utcafrontját, ahol éjjel-nappal futnak az Orbán Viktor videók.

A szóban forgó férfi Zachár Attila, aki Kossuth Lajos utcai boltja mellett kiadja a Körúti Korzó nevű VII. kerületi lapot is kiadja, és van egy rendezvényközpontja is (Kazinczy 36 Kulturális és Rendezvényközpont). Lapjában nincs sok más dologról szó, mint arról, hogy milyen jó a Fidesz, a rendezvényközpontban pedig fideszes előadókkal megtámogatott migránsos előadásokat tartottak.

A férfi azt állítja, hogy semmit nem kap ezért a párttól, saját ötletből és saját meggyőződésből tett mindent.

Egyszerűen nekem Orbán Viktor zseni, és jó irányba halad. Ha hozzám eljönne, az első kép, amit látna, az egy születésnapi gratuláció Orbán Viktortól. Egy képeslap bekeretezve, amit idén májusban kaptam, és nagyon örültem neki

– mondta az Indexnek, és hozzátette, megtiszteltetés lenne neki, ha a kormány, illetve a Fidesz választási kampányaiba hivatalosan is bevonnák. Zacháré volt a fideszes matricába burkolt Mazda is.

Zachárról egyébként azt kell tudni, hogy a paralimpiai bizottságban is aktív (Sas Sándor paralimpikon erőemelő edzője jelenleg), és 2014-ben, amikor függetlenként indult Ladánybene polgármesteri tisztségéért, megtévesztően szerepeltette szórólapján a FIDESZ feliratot. És még egy érdekesség: Zachár volt a tulajdonosa az INVÁZIÓ üzletláncnak, ami pár éve valódi vizuális terror alatt tartotta Budapestet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.