Csányi új vizsgálatot akar a kánikulában futtatás alatt meghalt vidéki bíró ügyében

Egy vizsgálatot már végigvitt az MLSZ a borsodi játékvezetők erőfelmérőjével kapcsolatban, ahol a múlt hét pénteken, a legnagyobb kánikulában meghalt egy 54 éves játékvezető, Komlósi Lajos. Ez azt hozta ki, hogy az MLSZ semmiképpen nem hibázott, legfeljebb a játékvezető lehet felelős a saját haláláért.

Az MLSZ közleményéből kiderül, hogy az elnök, Csányi Sándor nem fogadja el a vizsgálat eredményét. Csányi felkérte a szövetség felügyelő bizottságát, hogy az orvosi bizottság bevonásával folytassa a vizsgálatot, és az esetleges felelősség megállapítása céljából készítsen új, az eset minden körülményét alaposan mérlegelő jelentést.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.