Csányi új vizsgálatot akar a kánikulában futtatás alatt meghalt vidéki bíró ügyében

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy vizsgálatot már végigvitt az MLSZ a borsodi játékvezetők erőfelmérőjével kapcsolatban, ahol a múlt hét pénteken, a legnagyobb kánikulában meghalt egy 54 éves játékvezető, Komlósi Lajos. Ez azt hozta ki, hogy az MLSZ semmiképpen nem hibázott, legfeljebb a játékvezető lehet felelős a saját haláláért.

Az MLSZ közleményéből kiderül, hogy az elnök, Csányi Sándor nem fogadja el a vizsgálat eredményét. Csányi felkérte a szövetség felügyelő bizottságát, hogy az orvosi bizottság bevonásával folytassa a vizsgálatot, és az esetleges felelősség megállapítása céljából készítsen új, az eset minden körülményét alaposan mérlegelő jelentést.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.