Despacitót 2X is el játszották a koncerten deviszont nem mehetünk el SZÓ NÉLKÜL néhány jelenség mellett!

ÉLET
2017 augusztus 08., 07:44

Luis Fonsi koncertjéről az én Véleményem:

Csak hogy tisztázva legyen az elején: általában NEM halgatok kommersz igény telen POP zenét!!!! Jó magam egyéb ként az igényes rockra esküszöm (pl Guns, Csapda, Gép meg keményebb fincsiségek is….) és HÁNYOK a plázában szóló rádió mocsoktól!!! Csak az a baj, hogy a sok hülye birka embernek ez kell hiába pofázom már mióta…..

photo_camera Fotó: botost/444.hu

DEVISZONT! (egyéb ként nincs olyan hogy deviszont) azt sem szeretem amikor a sok “húdeokosmindenhezértő” fotel huszár nem ismeri el a TELJESÍTMÉNYT! Despacito három miliárd nézőt csinált youtube-én! Azért az még gombócból is sok! Tessék utána csinálni aztán ha sikerül HÁROM MILIÁRD nézőt le teni az asztalra akkor lehet jönni azzal hogy így meg úgy de adig Nekem az a véleményem hogy kultur embernek kutya kötelessége kalapot emelni. Ja hogy ez már nem szokás mert a SZENNY MÉDIÁBÓL ömlik a hazugság mocskolódás érték telenség???? JÓ REGGELT a médiák érdeke a dollár ár folyam az olaj kereskedés meg a fegyver üzletek zavar talan fenn tartása az uraiknak!!!! A sok hülye “olvasó” meg kajálja és nem veszi észre… de hiába ugatom ezt is mindig...

Hosszura nyúlt be vezető után lássuk a medvét.

photo_camera Fotó: botost/444.hu

Buda pest PARK a meg ítélésem szerint ALKALMAS hely szín. A be jutás rendbe ment és a hangosítás is meg felelő.

Elő zene karok: Fiesta, Horváth Tibor :) nem az én világom de mondjuk nem akár milyen hölgyemények ropták közbe a talp alá valót :) nem vagyok egy nagy “latin lover” de haverral ciccentettünk egy jó sörikét aztán indult a mozizás :))) igen a dirty dancingre gondolok :P:P:P:P

photo_camera Fotó: botost/444.hu

Fő fel lépő: Sajnos sokan nem tudják, de Despacito nem a zene kar neve!!! Kollégámmal fél órát üvöltöttem amikor azt mondta megy Despacito koncertre…  Há nooormális? Az elő adó Luis Fonsi, olyan slágerek szerzője mint a ¿Quién Te Dijo Eso?, az Eso Que Llaman Amor vagy mondjuk a Que Quieres de Mí de a sok agy nélküli “okos telefon” nyomkodónak gondolom ez sem jelent semmit!!!!

photo_camera Fotó: botost/444.hu

Ja ha már az okos telefonoknál tartunk az is meg ér egy misét. Nem tudok szó nélkül el meni a jelenség mellett!!! Sokan egész koncert alatt szelfizgettek, “instára” “posztolgattak”. Az ilyen ember MINEK jön a koncertre és veszi el a helyet azok elől akik igényesen szeretnének szórakozni???? Havernak van is egy mondása eről: páva generáció, degeneráció… Tisztelet a ki vételnek!

photo_camera Fotó: botost/444.hu

És akkor jött a Despacito!!! Azt gondolom nagyon nehéz szavakal le írni amit éreztem. Már amikor meg szólalt a pacito pacito akkor tudtam hogy ez az :) áááááááááááááá…...El képesztően profi show volt ezt ki kell mondani!

photo_camera Fotó: botost/444.hu

Ami utána történt az megint SZOMORÚ és sajnos nagyon is JELLEMZŐ!!! Láttam hogy töben el indultak haza vagy csak áldogáltak. Ja hogy le ment a sláger és ennyi volt? Az elő adó közbe meg halhat ki teheti a szivét a szín padon olyan dalokkal mint pl. A Un Paso de Tenerte, Corazón En La Maleta meg a No Me Doy Por Vencido de Gizikét ez nem érdekli mert megy a busza? Azt gondolom ez SZÁNALMAS!!! Tesék utána nézni az elő adó munkáságának selfizés mystoryzás helyet!!!! megint csak nagy tisztelet az (egyre ritkáb) ki vételnek

Mondjuk aki el ment az jó rá fázott mert a végén még 1X le ment a Despacitó :))) szeretés van :))))

photo_camera Fotó: botost/444.hu

A ki járatnál megint nem volt semmi gond, a Buda pest PARK szerintem JÓL vizsgázot!

Öszegzés: el nézést kicsit hoszúra nyúlt de nem minden nap lát ilyet az ember. Néhány keményebb dolgot pedig ki KELLETT mondanom de ezen nem meg bántódni kell ha nem el GONDOLKODNI!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.