Hatalmas fafaszt rejtettek el a képen Mészáros Lőrinc pécsi újságjában

2017 augusztus 8., kedd 10:26
125


Minden újság szenved valamennyire a nyári hírapálytól, amit ki-ki különböző módszerekkel próbál észrevehetelenné tenni. A Mészáros Lőrinc által felvásárolt baranyai megyei bama.hu például a cikkátvétel klasszikus eszközéhez nyúlt, amikor a mohacsiujsag.hu-tól egy az egyben átvettek egy interjút Rózsahegyi Olivér busómaszkfaragóval. Az idei nyár hírínséges mivoltát mutatja, hogy a nyomtatott és online megyei lapba egyaránt tegnap bekerült cikk eredetileg még július 26-án jelent meg Mohácson.

De azt a jelek szerint a Bamánál is érezték, hogy ez így önmagában nem az a téma, ami lázba hozza az olvasókat, hiába adták azt a blikkfangos címet neki, hogy

Komoly címmel ismerték el a mohácsi maszkfaragót

Ide kéne még valami! - mondhatta az ügyeletes szerkesztő. Be is rakott illusztrációnak egy képet, amin valami okból nem a komoly, hímnemű fafaragó, hanem egy élveteg arcú leány pózol egy busóval. 

De ez a leány mintha tartana valamit a kezében!

Közelítsünk rá kicsit. Tényleg van valami a kezében:

Csak nem fafasz? A cikkhez tartozó másik típusú címlapképről ez azonnal kiderülhet!

Eléggé úgy tűnik. Tényleg az:

Így győzte le a Bama egyetlen rohammal a rettegett Nyár Tábornokot. 

A tippért örök hálánk J.-nek aki ezzel a szöveggel küldte el nekünk:

Ha esetleg érdekli a bama.hu-n jelent meg, korhatár nélküli hozzáféréssel. Még nem késő valamelyik idei tankönyvbe beszerkeszteni.  

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt