Megsúgták nekem, hogy melyik IKEA-szőnyegből készül az Éjjeli őrség subája

KULTÚRA
2017 augusztus 09., 11:27
comments 56

A Quartz még csak találgatta, én viszont már pontosan tudom, hogy az IKEA melyik olcsó szőnyegéből szabta ki a Hét királyságot a zombiseregektől óvó Éjjeli Őrség tagjainak subáját a Trónok harca háromszoros Emmy-díjas jelmeztervezője, Michele Clapton.

Az IKEA dolgozói készülnek a közelgő télre.
photo_camera Az IKEA dolgozói készülnek a közelgő télre. Fotó: Caffé PR / IKEA

Az IKEA magyar PR-ügynöksége keddi cikkemet olvasva keresett meg, hogy elárulja a nagy titkot: Clapton a Skold márkanevű báránybőrt választotta, azt szabta, nyírta, festette megfelelő fazonúra. Az IKEA dolgozói pedig éltek a lehetőséggel, hogy viszonylag nagy mennyiségben áll rendelkezésükre az amúgy 12900 forintért megvásárolható báránybőr, és maguk is mókáztak egy kicsit.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.