Rogán Cecília lesz Rakonczai Imre zenei menedzsere

ZENE
2017 augusztus 09., 14:13
comments 189

A Bors számolt be arról, hogy Rogán Cecília és Sarka Kata üzletasszonyok közös vállalkozásukkal, mellyel eddig a Miss World Hungary nevű szépségversenyt igazgatták, a jövőben új területre kalandoznak el, és zenei menedzserei lesznek a VIP zenekarból ismert Rakonczai Imre zongoristának. 

link Forrás

Rakonczai az utóbbi években rendszeresen zongorázott az egyik budai étterembe, ahova Rogánék is sokat járnak, a lap cikke szerint ezekre a koncertekre mindig hetekkel előre elfogytak a jegyek. A lap szerint Sarka és Rogán vállalkozása, a Nakama and Partners kereste meg a zenészt, és a jövőben ők fognak neki koncerteket szervezni, és az irányítást Rogánné vette a kezébe. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.