Egy kanadai diplomata is halláskárosodást szenvedett Kubában

külföld
2017 augusztus 11., 02:10
comments 9

Egy nappal azután, hogy Washington bejelentette, több, az Egyesült Államok havannai nagykövetségén dolgozó diplomata súlyos halláskárosodást szenvedett, Kanada jelezte, egy Kubában szolgálatot teljesítő munkatársuk hasonló megbetegedésről számolt be. Az amerikai külügyminisztérium csütörtöki sajtótájékoztatóján nem közölt részleteket arról, hogy a károsodás tartós-e, és, hogy egyáltalán mi okozta.

photo_camera Fotó: YAMIL LAGE/AFP

A havannai kormány tagadta, hogy tudomása lenne az esetekről. A CNN szerint olyan eszközöket helyezhettek a diplomaták lakásában, amik nem érzékelhető módon hajtottak végre "akusztikus támadásokat", és okoztak halláskárosodást. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.