Szélesre tárul a bulihorizont

zene
2017 augusztus 11., 08:50
comments 5

Itt a Sziget hétvégéje, ilyenkor mindig beszűkül kicsit a bulikínálat a fesztiválon kívül, de azért összeszedtük, ami szembejött. 

A szokásos buliajánlónk előtt egy külön ajánlat: 

A Szigeten idén a Telekom Electronic Beats Aréna lesz a komoly partyhelyszín, íme a hétvégi program: 

Péntek: Thomas Jack, Nervo, Metzker Viktória, Stadium X

Szombat: Danny Howard, Throttle, Oliver Heldens, Deepend, Digital Farm Animals

Vasárnap: Steve Aoki, Garmiani, Matroda, Morten

(x)

És akkor a szokásos ajánlónk.

Egyrészt ugye akkor Sziget, itt a részletes program,  érdemes böngészni, lesz ma például Kasabian vagy PJ Harvey és Danny Brown is. 

Ezen a hétvégén jön az idei utolsó szabad Szabadság híd, azaz most is le fogják zárni az autó- és villamosforgalom elől a hidat, lesz ott helyette egy csomó program, például Söndörgő koncert. A többi eseményt a VaLyo oldalán lehet megtekinteni

Ha valaki pedig nagyon kicsi eseményt keresne, annak ajánljuk a Rakéta Fesztivál hangulatát megidéző Boa Fesztet Vértesszőlősön. Keveset lehet róla tudni, de itt lehet nézelődni

Ezen a hétvégén tart még a Samsara fesztivál is, ami Siófok fölött, az erdőkben zajlik, és egy remek pszichedelikus jógafesztivál, ha valaki bírja az ilyesmit, érdemes megnéznie. 

Péntek

Koncertek

Buli

Szombat

Koncert

Buli és egyéb dolgok

Vasárnap

(Az eheti ajánlónk szponzorált eseményt is tartalmazott)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.