Szerinted mi a téma az Erő és Elszántság elnökségi gyűlésén?

Az Erő és Elszántság Mozgalom (korábbi nevén Identitesz) alelnöke, László Balázs csütörtökön elnökségi gyűlést hívott össze. 

Nehéz ilyen melegben dolgozni, az elnökségi tagok mégis feszült figyelemmel követték a fehér mágnestáblán levezetett gondolat fonalát. De mit is?

Fotó: Instagram/@laszlobalazs.ero
Régi: szar, új: jó.Fotó: Instagram/@laszlobalazs.ero

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.