Vége a munkanapnak: klasszikus hiphop dj pultot épített be a fejlécébe a Google

internetek
2017 augusztus 11., 12:06
comments 21

Az eddigi legdurvább Doodle-vel állt elő a Google. Ezek azok a Google főoldalán elérhető, a fejléc fölé rakott rajzok és alkalmazások, melyekkel egy-egy évforduló, híres ember vagy ünnep előtt szoktak tisztelegni. 

Most a hiphop kapott egy emléknapot, és erre egy dj-s játékot is, ami jóval összetettebb, mint az eddigi hasonló alkalmazások. Az emléknap apropóját az adja, hogy 44 évvel ezelőtt állítólag DJ Kool Herc ezen a napon teremtette meg a műfajt, vagy legalábbis egyes elemeit. 

A megemlékezéshez ezért most két lemezjátszót és egy csomó klasszikus lemezt kapunk, hogy aztán kedvünkre mixelgethessük össze őket, igaz, csak az alapokat. Vannak feladatok is, amiket teljesíteni lehet, de ez már tényleg csak bónusz. Ráadásul van magyar felirat is, ha magyar ip-ről keressük fel a keresőt

Ha esetleg közben lecsengne az emléknap, a Google blogjából később is el lehet majd érni az alkalmazást. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.