Vége a munkanapnak: klasszikus hiphop dj pultot épített be a fejlécébe a Google

Az eddigi legdurvább Doodle-vel állt elő a Google. Ezek azok a Google főoldalán elérhető, a fejléc fölé rakott rajzok és alkalmazások, melyekkel egy-egy évforduló, híres ember vagy ünnep előtt szoktak tisztelegni. 

Most a hiphop kapott egy emléknapot, és erre egy dj-s játékot is, ami jóval összetettebb, mint az eddigi hasonló alkalmazások. Az emléknap apropóját az adja, hogy 44 évvel ezelőtt állítólag DJ Kool Herc ezen a napon teremtette meg a műfajt, vagy legalábbis egyes elemeit. 

A megemlékezéshez ezért most két lemezjátszót és egy csomó klasszikus lemezt kapunk, hogy aztán kedvünkre mixelgethessük össze őket, igaz, csak az alapokat. Vannak feladatok is, amiket teljesíteni lehet, de ez már tényleg csak bónusz. Ráadásul van magyar felirat is, ha magyar ip-ről keressük fel a keresőt

Ha esetleg közben lecsengne az emléknap, a Google blogjából később is el lehet majd érni az alkalmazást. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.