A főpolgármester vonult a prágai Pride élén

Adriana Krnácová, Prága főpolgármestere vezette vasárnap a Prague Pride-ot záró, mintegy 15 ezer fős felvonulást a cseh fővárosban. A Pride Budapesthez hasonlóan Prágában is egy hetes eseménnyé nőtte ki magát, a rendezvény programigazgatója, Katerina Sarapová szerint a programokon több tízezren vettek részt.

A prágai főpolgármesteri hivatalra egész héten ki volt tűzve a szexuális kisebbségek szivárvány zászlaja, a főpolgármester pedig hivatalos védnökséget is vállalt. A felvonuláson is több cseh politikus vett részt. (Via MNO)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.