Távolugrónak versenyben ennél aligha lehetett nagyobb pechje

702 centit kellett volna túlugornia az utolsó sorozatában a szerb Ivana Španovićnak, hogy megszerezze a győzelmet. látszatra ez sikerült is, teste bőven hét méter fölött ért le a homokba a hatalmas ugrás után.

De az atlétikai versenyszámoknak rigorózus szabályai vannak, távolugrásban például a versenyző testéről elsőként földet érő dologhoz, ez esetben a Španović hátán lifegő, alul nem rögzített rajtszámhoz mérik a távolságot. Az a felvételek alapján vagy húsz centivel közelebb ért le a homokba, így a szerb versenyző utolsó ugrása a mérés alapján csak 6.91 méteres lett, még csak nem is a legjobbja a versenyben. Így végül még a dobogóról is lemaradt, negyedikként végzett. (Via Index)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.