Még az ellenfelek is reklamáltak Kaká megmagyarázhatatlan piroslapja után

Az amerikai bajnokság szombati napján egy rettentően bizarr kiállítást sikerült összehoznia a játékvezetőnek és a videóbírónak a New York Red Bulls–Orlando City meccsen. 

A mérkőzés végefelé, 3-1-es hazai vezetésnél kitört egy kisebb kakaskodás, mire odafutott Kaká is, hogy csillapítsa kicsit a kedélyeket. Ehhez azt a módszert választotta, hogy egykori csapattársának, Aurélien Colliennek hátulról lefogta az arcát. Ez leírva lehet, hogy durvának hangzik, de a felvételen jól látni, hogy mókáról volt szó: az ellenfelek is röhögve fogadták Kaká megoldását. 

Nem így a játékvezető, Jorge Gonzalez, aki asszisztensével tanakodott egy sort, majd videóbírón nézette vissza a jelenetet. Végül kiosztott két sárgát, Kaká pedig egy pirosat kapott. A bíró még el is mutogatta, hogy arcfogásért járt mindez. A döntés annyira felháborító volt, hogy nem csak Kaká csapattársai, de az ellenfelek is reklamálni kezdtek a bírónál, hiába. (NSO)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.