Megkapta az állást a torontói fiatal, aki boltból lopta volna el az inget és nyakkendőt az interjúra, amit végül egy rendőr fizetett ki neki

2017 augusztus 13., vasárnap 8:20
365

Múlt hét elején járta be a világsajtót a történet, hogy egy torontói rendőr, Niran Jeyanesan letartóztatás helyett inkább kifizette a bolti tolvajnak az ing és a nyakkendő árát, hogy eljusson az állásinterjúra.

Most hétvégére derült ki, hogy a 18 éves fiatal megkapta az állást, és a jövő héten munkába is állhat. A fejleményekre úgy derült fény, hogy a fiatal megkereste a rendőrt, és elmondta neki, hogy viselte az inget és a nyakkendőt, végül pedig ki is választották. Jeyanesan nagyon boldognak nevezte magát, amiért jó véget ért a történet. 

A rendőr eredetileg intézkedni érkezett amúgy a bevásárlóközpontba, de aztán nagyon megérintette a 18 éves férfi vallomása, aki elmondta, hogy nehezen boldoguknak az életben, és csak segíteni akarna a családján, mert apja megbetegedett, és nincs aki eltartsa őket, de az állásinterjúhoz rendes ruhákra volt szüksége. 

Jeyanesan arra jutott, hogy a férfi egy komoly hibát követett el, és segíteni akart rajta. Korábban a BBC-nek nyilatkozva elárulta azt is, hogy őrmestere, Paul Bois megdicsérte a döntéséért. A 18 éves fiatal letartóztatása senkinek nem állt volna érdekében, a rendőrségnek pedig pont az a dolga, hogy pozitív változásokat indítsanak be a közösség és az emberek életében. (BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt