Az euró bevezetéséről rendezne népszavazást Pukli István új pártja

politika
2017 augusztus 14., 16:30
comments 314

Hétfőn benyújtotta a Nemzeti Választási Irodának az euróbevezetéséről szóló népszavazási kérdését a Polgári Világ Pártja, írja a Magyar Nemzet. A párt alelnöke, Pukli István a lapnak kijelentette, hogy ez egy

„össznemzeti ügy, sorsforduló előtt állunk. Vagy csatlakozunk az európai magországokhoz, vagy végérvényesen leszakadunk.” 

Az euró „biztosítaná Magyarországon a fejlődést, a jólétet, a demokráciát és a putyini Oroszországtól való függetlenséget,” tette hozzá a párt elnöke, Keresztény Zoltán. 

Pukli István a Teleki Blanka Gimnázium előtt.

Már több mint száz tagja van a Polgári Világ Pártjának, aminek Pécs, Kaposvár, Nagykanizsa, Győr, Kecskemét, Eger, Budapest mellett Brüsszelben és Londonban is van már alapszervezete. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.