Azt hitték bohóckodik, belefulladt a horgász kőszegi Csónakázó-tóba

baleset
2017 augusztus 14., 20:10
comments 98

Belefulladt a vízbe repült etetője után induló horgász a kőszegi Csónakázó-tóba, írja a Nyugat.hu. A harmincas éveiben járó férfit a parton lévő pecások hiába próbálták lebeszélni, hogy a pár száz forintos eszközért induljon az iszapos partú, rendkívül mély tóba. Az egyik horgász a lapnak elmondta, hogy arra figyelt fel, hogy

"a társa hangosan kiabál valamit a partról, tőlem néhány száz méterre. Akkor láttam, hogy a tó közepén kapálózik, aztán elmerül. Tudtam, hogy nagy a baj, de azt is, hogy a saját életem is veszélybe kerülne, ha bemennék. Lehet, hogy a közeléig sem jutnék el és én is elmerülnék. Ezt nem kockáztattam meg. A családom vár otthon."

A Nyugat.hu szerint a partról többen azt hitték, hogy a vízben csapkodó férfi csak bohóckodik, és azt játssza, hogy nem tud úszni. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.