Terhes anyukát szállított le a buszsofőr az 55-ös járatról, mert ülve várta a buszt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Terhes kismamát szállított le az 55-ös buszról a sofőr, mert az anyuka a megállóban, a járdapadkán ülve várta buszt, írja a Bors.

Az anyuka Gyálról igyekezett hazafelé kétéves gyerekével a karján. És mint a magyar buszmegállók jelentős részében, itt sem volt ülés a megállóban.

„Az Ady Endre út egyik megállójában vártuk az 55-ös buszt, és – ülőalkalmatosság híján – a járdaszegélyen pihentem le, amíg jött a jármű” - számolt be élményeiről a Borsnak a 23 éves Klaudia.

Ám miután felszállt, és leült a sofőr mögötti ülésre, felrecsegett a hangos, és a sofőr leszállásra szólította fel. „Láttam, hogy a földön ült, álljon fel azonnal!” - érvelt.

Klaudia a Borsnak elmesélte, egyáltalán volt koszos, leporolta magát felszállás előtt, nem értette, miért kellene leszállnia.

Végül rendőrt hívtak, akik azt tanácsolták, forduljanak a Budapesti Közlekedési Központhoz, akik azonban az új üzemeltető, a Volánbusz felé irányították a panaszost. (Bors, címlapkép: Wikipedia/55-ös busz)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.