Terhes anyukát szállított le a buszsofőr az 55-ös járatról, mert ülve várta a buszt

Terhes kismamát szállított le az 55-ös buszról a sofőr, mert az anyuka a megállóban, a járdapadkán ülve várta buszt, írja a Bors.

Az anyuka Gyálról igyekezett hazafelé kétéves gyerekével a karján. És mint a magyar buszmegállók jelentős részében, itt sem volt ülés a megállóban.

„Az Ady Endre út egyik megállójában vártuk az 55-ös buszt, és – ülőalkalmatosság híján – a járdaszegélyen pihentem le, amíg jött a jármű” - számolt be élményeiről a Borsnak a 23 éves Klaudia.

Ám miután felszállt, és leült a sofőr mögötti ülésre, felrecsegett a hangos, és a sofőr leszállásra szólította fel. „Láttam, hogy a földön ült, álljon fel azonnal!” - érvelt.

Klaudia a Borsnak elmesélte, egyáltalán volt koszos, leporolta magát felszállás előtt, nem értette, miért kellene leszállnia.

Végül rendőrt hívtak, akik azt tanácsolták, forduljanak a Budapesti Közlekedési Központhoz, akik azonban az új üzemeltető, a Volánbusz felé irányították a panaszost. (Bors, címlapkép: Wikipedia/55-ös busz)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.