Terhes anyukát szállított le a buszsofőr az 55-ös járatról, mert ülve várta a buszt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Terhes kismamát szállított le az 55-ös buszról a sofőr, mert az anyuka a megállóban, a járdapadkán ülve várta buszt, írja a Bors.

Az anyuka Gyálról igyekezett hazafelé kétéves gyerekével a karján. És mint a magyar buszmegállók jelentős részében, itt sem volt ülés a megállóban.

„Az Ady Endre út egyik megállójában vártuk az 55-ös buszt, és – ülőalkalmatosság híján – a járdaszegélyen pihentem le, amíg jött a jármű” - számolt be élményeiről a Borsnak a 23 éves Klaudia.

Ám miután felszállt, és leült a sofőr mögötti ülésre, felrecsegett a hangos, és a sofőr leszállásra szólította fel. „Láttam, hogy a földön ült, álljon fel azonnal!” - érvelt.

Klaudia a Borsnak elmesélte, egyáltalán volt koszos, leporolta magát felszállás előtt, nem értette, miért kellene leszállnia.

Végül rendőrt hívtak, akik azt tanácsolták, forduljanak a Budapesti Közlekedési Központhoz, akik azonban az új üzemeltető, a Volánbusz felé irányították a panaszost. (Bors, címlapkép: Wikipedia/55-ös busz)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,1 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.