Anomália!!! Nem Siófokon van a legmelegebb!!!

időjárás
2017 augusztus 16., 02:07
comments 49

Az Országos Meteorológiai Szolgálat hajnali fél hatos adatai szerint Siófokon 16 fok volt. Ez a szezonnak megfelelő hőmérséklet, nem is lenne benne semmi meglepő, ha éppen nem volna Debrecenben és Budapesten is melegebb. Egy ideje benne vagyok már a hajnali hőmérsékleteket nézegető bizniszben, és nem emlékszem olyan nyári reggelre, amikor Siófokon ne lett volna legalább két, ha nem három fokkal melegebb az ország többi részénél.

Ettől persze nem lesz semmilyenebb az életünk, nézzük inkább a várhatót. Meleg lesz. Rohadtul meleg lesz. Az ország java részén már délelőtt legalább 25 fok lesz, de inkább több. Délutánra már csak az ország legkeletibb szegletében nem lesz 30 fok.

A nagy hőségben semmi sem hozhat enyhülést. A Dunántúlon lehet némi fátyolfelhősödés, a nyugati-északnyugati határvidékre pedig besodródhat pár kósza zápor, de ennyi. A hűsítést mindenkinek magának kell megoldania késő estig, amikor 17-24 fokig hűlhet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.