Egy horvát étteremtulajdonos buktatta le Orbánt, aki nem akarta elárulni, hol nyaral

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A miniszterelnök augusztus 1. óta tölti az augusztus 20-ig tartó szabadságát, és ahogy általában nem kötik a választók orrára, hol pihen Orbán Viktor, úgy ezt most is igyekeztek titokban tartani.

De nem sikerült, mert a Kötöttségek nélkül blog észrevette, hogy egy horvát étterem Trip Advisor-oldalára feltöltöttek egy fotót, amin Orbán Viktor az étterem tulajdonosával, Zdenko Radmannal együtt mutatja, hogy jessz.

Fotó: Kötöttségek nélkül/Facebook

Ezek szerint Orbán – ahogy két éve, most is – Horvátországban nyaral, de ezúttal Krk szigetén, és a kép alapján eléggé megfáradt az öreg harcos.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.