Egy horvát étteremtulajdonos buktatta le Orbánt, aki nem akarta elárulni, hol nyaral

nyár
2017 augusztus 16., 7:32
comments 465

A miniszterelnök augusztus 1. óta tölti az augusztus 20-ig tartó szabadságát, és ahogy általában nem kötik a választók orrára, hol pihen Orbán Viktor, úgy ezt most is igyekeztek titokban tartani.

De nem sikerült, mert a Kötöttségek nélkül blog észrevette, hogy egy horvát étterem Trip Advisor-oldalára feltöltöttek egy fotót, amin Orbán Viktor az étterem tulajdonosával, Zdenko Radmannal együtt mutatja, hogy jessz.

photo_camera Fotó: Kötöttségek nélkül/Facebook

Ezek szerint Orbán – ahogy két éve, most is – Horvátországban nyaral, de ezúttal Krk szigetén, és a kép alapján eléggé megfáradt az öreg harcos.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt