Megint kiszivárgott a Trónok harca új része

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Trónok harca mostani évadának következő, az HBO-n még le sem vetített, hatodik része már megjelent az interneten, pedig csak vasárnap fogják leadni a tévében. Egyes Reddit-felhasználók szerint a részt véletlenül adta le az HBO Nordic Spanyolországban.

Két hete a 4. rész hasonló módon szivárgott ki megjelenés előtt, akkor az Indiai forgalmazó rontott el valamit. És ha ez nem lenne elég: a múlt héten kínai hackerek állítólag elloptak 1,5 terrabájtnyi anyagot az HBO-tól, és 6 millió dollárt követelnek, hogy ne szivárogtassanak részleteket a nagyon népszerű sorozatból.

Ahogy a mesében mondani szokták: „Közeleg az ősz...” (The Verge)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.