Megint kiszivárgott a Trónok harca új része

A Trónok harca mostani évadának következő, az HBO-n még le sem vetített, hatodik része már megjelent az interneten, pedig csak vasárnap fogják leadni a tévében. Egyes Reddit-felhasználók szerint a részt véletlenül adta le az HBO Nordic Spanyolországban.

Két hete a 4. rész hasonló módon szivárgott ki megjelenés előtt, akkor az Indiai forgalmazó rontott el valamit. És ha ez nem lenne elég: a múlt héten kínai hackerek állítólag elloptak 1,5 terrabájtnyi anyagot az HBO-tól, és 6 millió dollárt követelnek, hogy ne szivárogtassanak részleteket a nagyon népszerű sorozatból.

Ahogy a mesében mondani szokták: „Közeleg az ősz...” (The Verge)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.