Mészáros Lőrinc megvette Demján Sándor borászatát

Azt írja a Zoom cégiratok alapján, hogy júliusban bejegyezték a tulajdonváltást, így a Búzakalász 66 Felcsút Kft. lett a Canter Borház 100 százalékos tulajdonosa.

Tehát hivatalos, hogy Mészáros Lőrinc megvette Demján Sándor borászatát.

A 24.hu áprilisban írta meg, hogy Demján eladta egy másik borászata, a Badacsonyi Pincegazdaság Zrt. érdekeltségébe tartozó két ingatlant a felcsúti polgármester cégének, de akkor a Demján-érdekeltségek tagadták, hogy szőlőültetvényt vagy komplett cégeket vett volna meg tőlük Mészáros. Annyit ismertek el, hogy a Badacsonyi Pincegazdaság két ingatlanját értékesítették a Búzakalász 66 Felcsút Kft.-nek, az üzlet pedig borászati üzemeket nem érintett.

A Mészáros-cégbirodalom tavaly fúrta, ette, rágta, falta, zabálta be magát a borpiacra, és most már 5 borászata is van. Egészségünkre! (Zoom, 24)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.