Mészáros Lőrinc megvette Demján Sándor borászatát

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Azt írja a Zoom cégiratok alapján, hogy júliusban bejegyezték a tulajdonváltást, így a Búzakalász 66 Felcsút Kft. lett a Canter Borház 100 százalékos tulajdonosa.

Tehát hivatalos, hogy Mészáros Lőrinc megvette Demján Sándor borászatát.

A 24.hu áprilisban írta meg, hogy Demján eladta egy másik borászata, a Badacsonyi Pincegazdaság Zrt. érdekeltségébe tartozó két ingatlant a felcsúti polgármester cégének, de akkor a Demján-érdekeltségek tagadták, hogy szőlőültetvényt vagy komplett cégeket vett volna meg tőlük Mészáros. Annyit ismertek el, hogy a Badacsonyi Pincegazdaság két ingatlanját értékesítették a Búzakalász 66 Felcsút Kft.-nek, az üzlet pedig borászati üzemeket nem érintett.

A Mészáros-cégbirodalom tavaly fúrta, ette, rágta, falta, zabálta be magát a borpiacra, és most már 5 borászata is van. Egészségünkre! (Zoom, 24)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.