😭 Újabb ikonikus magyar youtuber vet véget a videózásnak 😥

INTERNET
2017 augusztus 16., 17:13

Elbúcsúzik a videózástól Berta Mónika, művésznevén Móni Szépségvilága/Monica's Beauty World, mert belefáradt, megunta, kiégett a videózásban. 

link Forrás

Nem tölt már fel több videót Móni,

link Forrás

Móni nagy utat járt be a YouTube-on. Tini-felvilágosító és legendás "Más lányok és én" videóival megtalálta a közös hangot a tizenéves nézőivel és a négy év során részletes képet adott párkapcsolatáról vőlegényével, Márióval. Belekóstolt a szponzorált tartalomkészítés világábaparódiavideó is készült róla, szakmai fejlődésével párhuzamos személyiségfejlődésének csúcspontján a vegetarianizmusig is eljutott.

link Forrás

A legutolsó videója, amiben elmondja, miért hagyja abba a videózást, önmagához hűen 2 óra 10 perces lett, de röviden összefoglalható annyiban, hogy elege lett a rosszindulatú kommentekből, abból, hogy bár nem tartja magát híresnek, sokan felismerik, és hogy hiába fektet bele sok munkát a videózásba, nem kap vissza semmit. Az sem motiválja, hogy hiába kér a nézőitől bármit, szerinte nem tartják tiszteletben. A videóit egy hónap múlva letörli a csatornájáról, akárcsak a tizenegy évesen óriási karriert befutó, majd visszavonuló Szandimandi. 

link Forrás

Megoszlik a nézők véleménye a dologról. Valaki sértésként éli meg,

valakit a szomorúság már a gyász tagadás-fáziásig juttatott.

De annyiban mindannyian egyetértünk, hogy

8 másodperc (1:16-1:24) néma csend.

link Forrás