Vérdíjat tűztek ki kutyájuk gyilkosa fejére

bűnügy
2017 augusztus 16., 03:31
comments 492

"Gyászolunk, de most már csak a bosszú éltet" - írta ki közösségi oldalára egy kistarcsai családanya, aki nyolcszázezer forintos vérdíjat ajánlott bárkinek, aki segít megtalálni a kutyája gyilkosát. "Bárki hall, gondol, feltételez a környéken ilyet valakiről, és általa kapjuk el, megkapja a pénzt" - buzdított mindenkit arra, hogy segédkezzen.

Családja szeretett kutyáját egy ismeretlen mérgezte meg fagyállóval átitatott rizzsel, amibe még virslit is karikázott. Az anya túlfűtött levelében arról ír, hogy a mérgezett ételt akár kisfia is felehette volna, A család attól tart, hogy a kutyagyilkos betörést tervez, ezért bekamerázták az egész házukat. (Via Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.