1, azaz egy perc lesz a vizes vébé 230 milliós utókommunikációs kisfilmje

bűnügy
2017 augusztus 17., 08:00

Négy nappal minden idők budapesti vizes vébéje után bonyolódott le a közbeszerzés, aminek eredményeként a Kuna Tibor tulajdonában álló Trinity International Communications és a Young and Partner

230 milliót kap az sportrendezvény utókommunikációs kisfilmjének elkészítéséért. 

A Magyar Nemzet megtudta

a videó alig 60 másodperces lesz, igaz, vágnak belőle majd egy 10, egy 20 és egy 30 másodperces verziót is.

A kisfilm a vizes vébé szervezői szerint az öt versenyhelyszínt, és a hat sportágat mutatja majd be „edukatív és országimázs-népszerűsítés célokat szolgálva." Az alkotás augusztus 21. után kerül adásba. 

Update: a vizes vébé szervezői pontosították a Magyar Nemzet információját. 

A 17. FINA Világbajnokság utókommunikációjához 9 darab film készül, melyek 2017. augusztus 21-e után kerülnek adásba, televíziós és online felületen. A filmek hossza hatszor 60 másodperc, továbbá készül egy 30 perces, 20 és 10 perces film is. A filmek a világbajnokság öt helyszínét és hat sportágát mutatják be, edukatív és utókommunikációs célokat szolgálva.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.