Ha a Videoton győz Felcsúton, bejut az Európa Ligába

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Videoton FC kiegyenlített játékkal – a 90. percben egy nagy helyzetet kihagyva – játszott 0-0-t a szerb Partizan Beograd vendégeként a labdarúgó Európa Liga-selejtező negyedik fordulójának első mérkőzésén. A meccset a szerb klub büntetése miatt zárt kapuk mögött játszották, csak 100 Videoton-szurkoló utazhatott Belgrádba.

Danko Lazovic, a Videoton játékosa ünnepli gólját a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában játszott Videoton–MTK bajnoki meccsen a felcsúti Pancho Arénában 2016. november 26-án. A meccset a Videoton nyerte, 2-0-ra.Fotó: Kovács Tamás

A jövő csütörtöki visszavágón teltház lesz, 3800-an lesznek a felcsúti Pancho Arénában. Az Európa Liga csoportkörébe való bejutáshoz viszont a mostani eredmény miatt a döntetlen sem lesz elég, sőt, ha úgy lesz döntetlen, hogy gól is születik, akkor a szerbek mehetnek tovább. Mindenképp nyernie kell a Videotonnak, ha máshogy nem megy, akkor a hosszabbítás utáni 11-es párbajban.