18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Megérkezett, amit senki nem kért és amire soha senkinek nem volt szüksége: a bugyiból kilógatható seggékszer

ÉLET
2017 augusztus 17., 14:33

Egy BoDivas nevű fura japán cég új terméket dobott a piacra, az angolul Beachtailnek nevezett bugyiba akasztható ékszert.

link Forrás

A BoDivas az ékszert strandra, bikinibugyiba való beakasztásra ajánlja, de a korábbi termékeiket, például a mellbimbóra vagy a csiklóra akasztható csodákat elnézve valószínűleg inkább a hálószobában praktikus. Néhány értékelés a cég eddigi termékeivel elégedett vásárlóktól:

  • Kiváló lánc. A feleségem iszonyúan szexinek érzi magát, amikor viseli. Köszönöm a csodás terméket. (erről a termékről)
  • IMÁDOM! Minden mérethez ideális, könnyedén a saját igényeidre szabhatod. Kényelmes és biztonságos. (erről a termékről)
  • Gyorsan megjött. Nagyon cukik. (erről a termékről)

Sok ilyen hülyeség üti fel a fejét időről időre az interneten. Ilyen volt pár éve a macskafenék-ékszer is, amiről hamar kiderült, hogy nem igazi, a készítői állítólag a felelős állattartásra akarták felhívni a figyelmet.

link Forrás

Vajon ezzel a bugyiékszerrel mire akarják felhívni a figyelmet? Mert azt nagyon nehezen lehet elképzelni, hogy tényleg létezik. Sehol nem lehet ugyanis bizonyítékot találni róla, hogy a borzasztóan kényelmetlennek tűnő bugyiékszert kipróbálta volna már valaki. Gyanús, hogy annak ellenére, hogy már több megbízható külföldi lap, például a Mashable, a Teen Vogue vagy a Daily Mail is írt a BoDivas új termékéről a napokban, a cégnek Instagramon még mindig alig 400 követője van.

link Forrás

A #beachtail hashtagre rákeresve sem találni igazi fotót a fura tárgyról, leszámítva ezt az ügyetlenül megszerkesztett képet, úgyhogy elég valószínű, hogy élő ember még nem próbálta ki. Nyilván mindenki azt csinál a testével, amit akar, de ahogy az néhány évvel ezelőtti össze nem érő combok-divatnál felhívtuk rá a figyelmet, most úgy könyörgünk: senki ne sanyargassa magát ezzel a veszélyes és kényelmetlennek tűnő hülyeséggel!