Az OkCupid örökre kitiltotta a Vice videójából híressé vált neonácit

2017 augusztus 18., péntek 7:58
290

Rájár a rúd a neonáci Christopher Cantwellre. A férfi azzal lett híres, hogy a Vice videójában fegyvereket pakolva beszélt arról, hogy jogos volt az ellentüntetők közé hajtani Charlottesville-ben, és hogy még sokan fognak meghalni, mire vége lesz a harcuknak. 

Majd egy pár nappal később szipogva, remegő hangon mesélt már arról egy Youtube-ra feltöltött videóban, hogy a rendőrség állítólag le akarja tartóztatni. 

Cantwellt azóta kitiltotta a Facebook, most pedig a Washington Post ír arról, hogy az egyik legismertebb társkereső oldal, az OkCupid is kitiltotta, amint tudomást szereztek róla, hogy regisztrált felhasználó náluk. A kitilás Cantwell élete végéig szól. 

A randioldal rövid közleménye szerint nincs helye ott gyűlöletnek, ahol szerelmet keresel. Az OkCupid így sokadik olyan online cég lett, amelyik az elmúlt napokban fellépett a neonácikkal szemben

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt