Itt a számítógépes játék, amiben a feladat, hogy egy házibuliban elkerüljük az embereket, hogy helyette az állatokat simogathassuk

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.

Nemrég számoltunk be arról, hogy megjelent a számítógépes játék, amiben a feladat, hogy vissza kell vonulnunk a természetbe, elmerengni az élet értelméről. Úgy fest, nincs megállás a hasonló élethelyzetekre felhúzott játékok kiadásában, most ugyanis megjelent a Pet the Pup at the Party, ami azoknak szól, akik ugyan elmennek házibulikba, de valójában egyáltalán nem érdekli őket az ott összesereglett embertömeg, sokkal szívesebben foglalkoznak a házban található állatokkal. 

Szemben a múltkor bemutatott Waldennel, a Pet the Pup jóval kisebb gépigényű alkotás, amit Will Herring rakott össze. A játék célja, hogy társaságban mozogva a lehető legtöbb embert kerüljük el, és közben akadjunk rá a simogatható állatokra. Összesen 52 állat kutatható fel, egy-egy kör két percen át tart, ennyi idő alatt kell minél több állatot fellelni.  

Nem mondanánk, hogy a Pet the Pup az év szellemi kihívását jelenti a játékosoknak, de egy péntek délutáni munkanap mellé azért elég jó szórakozást tud nyújtani. A játék 50 megát foglal, és ingyen is le lehet tölteni, de persze az alkotók nagyon örülnek a támogatásnak. (Verge)