Kövér László elképzelhetetlennek tartja, hogy ne a Fidesz nyerjen jövőre

politika
2017 augusztus 18., 14:12
comments 721

Az országgyűlés elnöke a Magyar Időknek adott ünnepi interjújában beszél arról, hogy szerinte kétséges az Európai Unió hosszú távú fennmaradása. Hozzátette, hogy Magyarország abban érdekelt, hogy az unió megreformált, erős nemzetállamokra épülő közösségként tovább éljen.

Kövér László fórumozik
photo_camera Fotó: Botos Tamás/444

Kövér László szerint az európai demokratikus elitek jelentős része annak a globális háttérhatalomnak az ügynöke, amelynek a most zajló folyamat az érdeke. Szerinte ebbe a körbe tartozik Soros György is, akiről azt képzeli a jövő évi választásokon az ellenzék egyik meghatározó szereplője lesz. 

Őt tekinti a nagyobb ellenfélnek, de „a régi harcostársat”, Simicska Lajost sem akarja lebecsülni.

A házelnök úgy látja, hogy a józan ész alapján elképzelhetetlen, hogy ne a Fidesz- KDNP nyerjen 2018 tavaszán.

 Azért hozzátette, hogy a közvélemény-kutatások nem téveszthetik meg a kormányzó pártok táborát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.