Kávéval öntötték le Trump kedvenc vérgőzös hőbörgőjét

külföld
2017 augusztus 19., 06:43
comments 202

A Trump elnök által is nagyra tartott InfoWars nevű, szélsőjobboldali és szélsőségesen kretén összeesküvésműsor házigazdája, Alex Jones épp a műsora barcelonai terrortámadásról szóló legújabb adását forgatta Seattle város utcáin, amikor egy járókelő bemutatott neki. Ő ezt nem hagyhatta annyiban, utánaeredt, és jól lebazmegozta.

link Forrás

Nem sokkal később egy másik helyi azt kiabálta Jones felé, hogy

„Szemét!”

A műsorvezető őt is üldözőbe vette, és azt követelte tőle, mondja bele a kamerába, hogy ki ő. Erre a járókelő csak annyit mondott, hogy

„Az anyád”

aztán ez történt:

link Forrás

Jones még a távolodó kávéöntő után kiabálta, hogy „a rendszer rabszolgája vagy!”, majd a kamera felé fordulva elmondta, hogy bizony ezek „ők”, és ide vezet az „agymosás”. 

A műsorvezető erről az egészről feltöltött egy videót a Twitterre, és azt írta hozzá, hogy gonosz baloldaliak megtámadták őt a toleráns Seattle-ben. (The Cut)

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.