Kávéval öntötték le Trump kedvenc vérgőzös hőbörgőjét

A Trump elnök által is nagyra tartott InfoWars nevű, szélsőjobboldali és szélsőségesen kretén összeesküvésműsor házigazdája, Alex Jones épp a műsora barcelonai terrortámadásról szóló legújabb adását forgatta Seattle város utcáin, amikor egy járókelő bemutatott neki. Ő ezt nem hagyhatta annyiban, utánaeredt, és jól lebazmegozta.

Nem sokkal később egy másik helyi azt kiabálta Jones felé, hogy

„Szemét!”

A műsorvezető őt is üldözőbe vette, és azt követelte tőle, mondja bele a kamerába, hogy ki ő. Erre a járókelő csak annyit mondott, hogy

„Az anyád”

aztán ez történt:

Jones még a távolodó kávéöntő után kiabálta, hogy „a rendszer rabszolgája vagy!”, majd a kamera felé fordulva elmondta, hogy bizony ezek „ők”, és ide vezet az „agymosás”. 

A műsorvezető erről az egészről feltöltött egy videót a Twitterre, és azt írta hozzá, hogy gonosz baloldaliak megtámadták őt a toleráns Seattle-ben. (The Cut)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.