Négykézláb mászott be a pékségbe kenyeret lopni, hátha úgy nem veszik észre

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy szombathelyi pékségbe reggel hat óra körül bemászott egy jól öltözött férfi, négykézláb a pultig kúszott és megfogott kenyeret. Az eladók végig se tudták mondani, hogy "hé, te hova viszed ezt a kenyeret?", mert a férfi az első szavukra megrettent és négykézláb, hátrafelé, ahogy jött, távozott az üzletből. Senki sem érti, mi történt, tudta meg a Nyugat.hu.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.