Négykézláb mászott be a pékségbe kenyeret lopni, hátha úgy nem veszik észre

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Egy szombathelyi pékségbe reggel hat óra körül bemászott egy jól öltözött férfi, négykézláb a pultig kúszott és megfogott kenyeret. Az eladók végig se tudták mondani, hogy "hé, te hova viszed ezt a kenyeret?", mert a férfi az első szavukra megrettent és négykézláb, hátrafelé, ahogy jött, távozott az üzletből. Senki sem érti, mi történt, tudta meg a Nyugat.hu.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.