Mielőtt elfogták, a Seychelle-szigeteken nyaralt M. Richárd

bűnügy
2017 augusztus 20., 18:40
comments 265

Azt írja a Magyar Nemzet, hogy egy hétig a Seychelle-szigeteken nyaralt a két halálos áldozattal járó közlekedési baleset okozásával gyanúsított M. Richárd, akit pár nappal a hazatérése után, tegnap vettek őrizetbe, és kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

Összeroncsolódott autók egy buszmegállóban a fővárosi Dózsa György út és Kassák Lajos utca kereszteződésében május 15-én. Egy ember meghalt, kettő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A balesetben összesen hatan sérültek meg, az egyik roncsból két embert kellett kivágniuk a tűzoltóknak.
photo_camera Összeroncsolódott autók egy buszmegállóban a fővárosi Dózsa György út és Kassák Lajos utca kereszteződésében május 15-én. Egy ember meghalt, kettő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A balesetben összesen hatan sérültek meg, az egyik roncsból két embert kellett kivágniuk a tűzoltóknak. Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

M. Richárddal utazott a barátnője, K. Szilvia is, aki a Facebookra töltött fel képeket a nyaralásról. M. Richárdról először augusztus 13-án került fel nyaralós fotó, de augusztus 19-én, M. elfogásakor már csak K. Szilvia látszik egy fényképen. K. ellen súlyos testi sértés gyanújával szintén nyomoznak, de a BRFK már korábban közölte a Magyar Nemzettel, hogy az ő esetében nem állnak fent az előzetes letartóztatás törvényi feltételei.

A lap azon kérdéseire, hogy az ellene folyó nyomozás ellenére M. Richárd miért mehetett külföldre, és hogy tudta-e, hogy le fogják tartóztatni, amikor hazajött, a BRFK még nem válaszolt. (MNO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.