Őrizetben M. Richárd

bűnügy
2017 augusztus 19., 18:43
comments 907

Május 15-én délután háromkor két gépjármű, egy fehér Mercedes és Citroën összeütközött, aminek következtében a Citroën közeli buszmegállóba csapódott. Egy 23 éves budapesti férfi a helyszínen, egy 37 éves férfi a kórházban meghalt, mindketten a Citroënben ültek. Többen könnyebben megsérültek. A fél órával a baleset előtt vásárolt fehér Mercedes sofőrje, M. Richárd jogosítványát már sokkal korábban elvették, mint ahogy a baleset bekövetkezett volna.

link Forrás

Mindezek ellenére M. Richárd egészen egészen idáig szabadon járta Budapest utcáit kabriójával annak ellenére, hogy igazságügyi szakvélemény is született a Dózsa György úti baleset ügyében. Azonban ma délután, augusztus 19-én szombaton 15 óra 50 perckor a rendőrség előállította és őrizetbe vette, írja honlapján a rendőrség.

Halált okozó közúti baleset okozásával gyanúsítják, amit személyi és tárgyi bizonyítékokra, valamint szakértői véleményekre alapoznak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.