Már Dózsa György úti karambol előtt elvették M. Richárd jogosítványát, a baleset idején nem is vezethetett volna

bűnügy
2017 június 20., 13:40
comments 327

Május 15-én délután egy fehér Mercedes karambolozott egy Citroennel a Dózsa György út és a Kassák Lajos utca sarkán. Az ütközésnek olyan ereje volt, hogy a Citroen lerepült úttestről, és letarolta a közeli trolibuszmegállót. A balesetben ketten meghaltak és öten megsérültek.

A fehér Mercedest egy M. Richárd nevű férfi vezette. A baleset után ő arról beszélt, hogy a Citroen kanyarodott elé szabálytalanul a telezöldes kereszteződésben.

„Lehet, hogy túlléptem a sebességet, de nem akarok hazudni, nem tudom mennyivel mehettem.”

M. Richárdot 2007-ben ítélték súlyos börtönbüntetésre a kecskeméti maffiaperben, idén év elején pedig titkos nyomozás folyt ellen. A férfit a titkosszolgálatok "Gyurma" fedőnéven ismerik.

A Pesti Srácok ma arról írt, hogy a május közepén történt baleset idején M. Richárd már rég nem vezethetett, ugyanis jóval korábban bevonták a jogosítványát. A férfi egyébként a napokban már egy új luxuskocsival, ezúttal egy Mercedes AMG S63-mal járja Budapest utcáit

A férfit a Pesti Srácok szerint egy hete állította elő a rendőrség, akkor 90 ezer forintra büntették, “eltiltás hatálya alatt történt járművezetés” miatt, azaz mert jogosítvány nélkül vezetett.

M. "Gyurma" Richárdot egyelőre sem a Dózsa György úton történt karambol miatt, sem az év elején folytatott titkos nyomozással összefüggésben nem vonták felelősségre.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt