M. Richárd újra kabrióval járja Budapest útjait

közlekedés
2017 június 15., 11:59
comments 685

M. Richárd azt a fehér Mercedes sportautót vezette, ami a gyanú szerint májusban úgy beleszaladt egy másik autóba a Dózsa György útnál, hogy az autó egy buszmegállóba csapódott. A balesetben két ember veszítette életét. 

photo_camera Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Később kiderült, hogy M. Richárd a kecskeméti maffiaper egyik vádlottja, aki mindössze félórával korábban vásárolta meg a balesetet okozó járművet. M. Richárd a jelek szerint nem veszítette el a jogosítványát, és már új Mercedesszel járja a várost. Éppen forgattunk, mikor elhajtott előttünk a Margit körúton. Az 577 lóerős gépkocsi listaáron 48 millió forintba kerül. 

Ajánljuk cikkünket is a témában:

Mit keresett a Dózsa György úti Mercedes sofőrjének embere Rogán Antal csepeli konzultációs fórumán?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.