Már van igazságügyi szakvélemény a Dózsa György úti baleset ügyében, de még mindig nem gyanúsított M. „Gyurma” Richárd

2017 augusztus 10., csütörtök 19:36
199

A Pesti Srácok szerint elkészült a két halálos áldozatot követelő Dózsa György úti karambol ügyében az igazságügyi szakértői vélemény, és az ügyben halálos közúti közlekedési baleset gondatlan okozása miatt folytatnak nyomozást, de a BRFK a nyomozásra tekintettel nem közölte, milyen megállapításokat tettek, és kiderült-e, a felelős a tragédiáért.

Azt viszont elmondták a blognak, hogy az ügyben még mindig nem hallgattak ki senkit gyanúsítottként. Tehát titkosszolgálat előtt Gyurma néven ismert M. Richárd, aki a kabriót vezette, még mindig nem gyanúsított. (Közben egy másik ügyben, egy kisemmizett vendéglős ügyében, akinek az éttermét ma M. Richárd vezeti, újraindult a nyomozás.)

Májusban egy Mercedes kabrió hátulról beleszállt egy Citroënbe a Dózsa György úton, és a Citroën egy buszmegállóba csapódott, elsodorva az ott várakozókat. Egy férfi a helyszínen, a másik áldozat a kórházba szállítása után halt meg, a megállóban pedig hárman is súlyosan megsérültek. M. Richárdtól korábban elvették a jogosítványát, a baleset idején nem is vezethetett volna. A baleset után nem sokkal viszont már újra kabrióval járta Budapest utcáit.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt