Egy hónapja várja a Fidesz, hogy Vona bocsánatot kérjen a nyugdíjasoktól. Eddig bírták, most kampányt indítanak

elmebaj
2017 augusztus 21., 11:03

"Egy hónapja várunk a bocsánatkérésre, azonban nem várhatunk tovább. Az a véleményünk, tájékoztatni kell az embereket arról, mi hangzott el, miket mondott a Jobbik elnöke"

- Hídvéghi Balázst, a Fidesz kommunikációs igazgatóját láthatóan feldúlta az elmúlt hetek hallgatása, és nem volt ezzel egyedült: a kormánypárt úgy döntött, "felvilágosító kampányt" indít a nyugdíjasok körében, akiknek Vona Gábor az önbecsülésébe gázolt. 

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója

Egész pontosan az történik majd, hogy a Fidesz emailben és telefonon elmondja a nyugdíjasoknak, mit mondott Vona Gábor róluk, hogy felháborodhassanak. 

Hídvéghi szerint 7-10 napig hívogatják majd illetve küldik a leveleket a szépkorúaknak, utána tudnak majd tájékoztatást adni, hány embert sikerült elérni. Van listájuk, amiből dolgozhatnak. 

A Fidesz szerint Vona cinikus és sértő volt, amikor júliusban arról posztolt a Facebookon, hogy üdvözli a nyugdíjasokat, akik képesek magukat függetleníteni a manipulációtól, mert politikai rendezvényeken, nemzeti ünnepeken  “hétköznapokon kedves bácsikák és nénikék magukból kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezeikkel, ordibálnak trágárul és hörgik fel a XX. század minden traumáját”. 

Hídvéghi szerint a nyugdíjasok kétharmada szükségesnek tartja a bocsánatkérést, Vona Gábor ehhez tartsa magát. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.