Háztartási balesetben lábát törte a téli olimpia eddigi egyetlen magyar kvótása

Svájci otthonában középlábcsont-törést szenvedett Tóth Ivett műkorcsolyázó, máig az egyetlen magyar sportoló, akinek sikerült kvalifikálnia magát a jövő évi téli olimpiára, ami a dél-koreai Pjongcsangban rendeznek meg - írja honlapján a korcsolyázók szövetsége. 

Tóth egy esti főzés után szenvedett balszerencsés balesetet. Lefelé ment a lépcsőn, amikor aláfordult a lábfeje, elesett, és ötödik lábközépcsontja eltört. 

Tóthot néhány napja a Spórtkórházban operálta meg Tállay András, térdspecialista, az olimpiai csapat orvosa. A sportoló lába most hat hétig gipszben lesz. Aligha tud jégre állni már az októberi Grand Prix-n, de úgy tervezi, hogy novemberben már versenyezni fog. A téli olimpia jövő február 9-én kezdődik. 

 "Jól vagyok. Nem fáj. Már holnap használnám”

- nyugtatott meg mindenkit Tóth, aki még  márciusban kvalifikálta magát a téli olimpiára, miután 20. helyet szerzett a Helsinkiben rendezett műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokságon. Egyelőre ő az egyetlen biztos magyar résztvevője a játékoknak. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.