"Nincs rá bizonyíték, hogy Podolski úr egy migránsbanda tagja, vagy embercsempész volna"

2017 augusztus 21., hétfő 3:31
51

Helyesbítést volt kénytelen közölni a Breitbart londoni szerkesztősége, miután a hétvégén sikerült az amúgy hosszú évekig a londoni Arsenalban játszó, lengyel származású német válogatott focista, Lukas Podolski egyik fotójával illusztrálni egy migrációval riogató cikküket. A képen Podolski a német válogatott felszerelésében és mentőmellényben ülve mutatja a béke jelét egy jetski utasaként. A felvétellel a Breitbart jetskis embercsempészbandáról szóló hírét illusztrálták.

"A felvétel egy jetskin ülő ember illusztrálásaként jelent meg. A Breitbart London elnézést kér Pdolski úrtól. Nincs rá bizonyíték, hogy Podolski úr akár egy migráns banda tagja, akár embercsempész volna. Sok sikert kívánunk Podolski úrnak a nemrég bejelentett visszavonulásához" - írta a Breitbart azután, hogy közröhej tárgyává vállt és kénytelen volt eltávolítani a képet, amely amúgy Brazíliában készülhetett 2014-ben, a világbajnokság idején. (Via Buzzfeed)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt