A Magyar Idők nem cicázik, már egy az egyben háttérhatalmaznak

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Túlzottan meglepődni persze már nem érdemes, de itt tart most a politikai nehézfegyverzetként használt kormánymédia:

Ebben a világban tehát a 

háttérhatalom

kifejezés már nem olyasmi, amit meg kell magyarázni, idézőjelezni kellene, finomkodva körül kellene írni, hanem egy teljesen természetes, magától értetődően létező dologra vonatkozó, hétköznapi összetett szó, éppen olyan, mint mondjuk a sárgarépa, a frakcióvezető, vagy akár a törpemalac.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.