Nem fogadta el a kórház a több ezer fontos adományt, mert nővérnek öltözve gyűjtötték a férfiak

2500 fontot (826 ezer forintot) gyűjtött össze egy baráti társaság a helyi kórháznak Ludlow városában Birmingham közelébe Angliában. Már 30 éve mindig megcsinálják ugyanezt, 10 férfi nőnek öltözik nővér ruhába, és a város utcáin pénzt gyűjtenek a kórház javára. Eddig sosem volt gond a dologgal, és az elmúlt években összesen 90 ezer fontot (29 millió forintot) gyűjtöttek össze. Idén viszont nem fogadták el tőlük az adományt, a kórház szerint a nőnek öltözött férfiak akciója "túlszexualizált" és "lealacsonyító" és "nem szabad így bemutatni az egészségügyben dolgozó szakembereket". (Telegraph)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.