35 perc alatt három gólt kapott a Videoton

Villámgyorsan elintézte a továbbjutást a Partizan Belgrád Felcsúton az Európa-liga rájátszásában. A 0-0-s belgrádi meccs után a visszavágáón a 6. percben kontrából szereztek egy gólt, aztán a 25. percben még egyet, a 35. percben egy harmadikat. 

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Most a 38. percben járunk, a Videotonnak négyet kellene lőnie, hogy bejusson a főtáblára. Öt éve nem sikerül elérni ezt a hihetetlen magasságot.

Orbán Viktor háromhetes szabadság után ezen a meccsen bukkant fel először a nyilvánosság előtt. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.