Dráma: Kleinheisler lesérült, nem játszhat a lettek és a portugálok elleni meccsen sem

sport
2017 augusztus 24., 15:02
comments 79

Szerda este hazaérkezett, csütörtök délelőtt vizsgálták, délután kimondták: nem léphet pályára Kleinheisler László sem a lettek, sem a portugálok elleni világbajnoki selejtezőmérkőzésen. A középpályás a Celtic Glasgow elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn sérült meg kedden.

"A mai MR-vizsgálat sajnos megerősített minket abban, hogy Kleinheisler László belső oldalszalagja sérült. Szerencsére nem súlyosan, de a válogatott következő két mérkőzésén egész biztosan nem szerepelhet,"

mondta a magyar válogatott csapatorvosa, Szilas Ádám. A szövetség közlése szerint Kleinheisler helyére nem hív új játékost Bernd Storck.

AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
photo_camera AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK Fotó: ATTILA KISBENEDEK

A magyar válogatott jövő csütörtökön Lettország, három nappal később pedig Portugália csapatát fogadja a Groupama Arénában. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.