Ifjúsági világbajnok lett a 4x100 méteres férfi gyorsváltó

sport
2017 augusztus 24., 05:01
comments 13

Világbajnok lett a 4x100 méteres férfi gyorsváltó az indianapolisi ifjúsági világbajnokságon. A csapatnak a júliusi budapesti vébén berobbant Milák Kristóf is tagja volt. Ez a magyar úszósport első ifjúsági világbajnoki címe.

link Forrás

És nem ez volt az egyetlen magyar siker. Holló Balázs hatalmas hajrával szerzett ezüstérmet 400 méter gyorson úgy, hogy 350 méternél még nem volt az első háromban. És ez még csak nem is a fő száma. (Via Origo, Magyar Úszószövetség)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.