Jót ordibált egymással az épeszűek és a homeopaták képviselője a Hír TV-ben

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nagy napja volt csütörtök reggel mindazoknak, akik imádják az egymás szavába vágó, egyszerre három embert beszéltető tévévitákat. A Hír TV Reggeli járat című műsorában összecsapott Boldogkői Zsolt, a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai Intézetének igazgatója. és Kecskés Gabriella belgyógyász, homeopátiás orvos:

Az izgalmakat néhány percen át úgynevezett észérvek késleltették, de 05:20-tól kezdve Kecskés úgy bepörgött, hogy három perccel később a műsorvezető is alig bírta leállítani.

Nekem talán ez a kedvenc jelenetem, de az egész produkció szórakoztató:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.