Szenzáció: Úgy tűnik, Szöllősi György lesz a magyar válogatott előretolt csatára Portugália ellen

2017 világfutballjának legfontosabb figurái tegnap óta sorra érkeznek Monte Carlóba, a Bajnokok Ligája csütörtöki sorsolására, ahol az UEFA Év játékosa díjait is ki fogják osztani. Ez tipikusan az a sajtóesemény, amiről a sportlapok képes tudósításokat adnak, hiszen egy rakás , máskor csak külön-külön, nagy költségen fotózható sztár gyűlik össze egy helyen. 

Na, a kortárs labdarúgás melyik két ikonja szerepel fényképes illusztrációként a Miniszterelnök Hivatalos Kedvenc Újságja, a Nemzeti Sport friss helyszíni tudósításában? 

Messi és Ronaldo? 

Neymar és Ibrahimovic? 

Marozsán Dzsenifer és N'Golo Kanté?

Hideg, hideg, hideg és jeges. A logikus válasz: Pogba és Szöllősi György.

Az MSN és a BBC óta nem volt ilyen színvonalú sor a világfociban!

Utóbbi az idei átigazolási időszak igazi nagyágyúja volt, az idényekénti 25-30 lelkendezős termelési riportot lövő és Mészáros Lőrinc futballbefektetéseinek cikkeiben 10-15 asszisztot adó globális sztárt végül a Nemzeti Sportnak sikerült leigazolnia a Felcsúttól. Csoda, hogy Paul Pogba egyáltalán ráfért a képre.

De tényleg, hogy a fenébe került rá erre a fontos felvételre a közepesen ismert francia játékos, aki még azon a képaláíráson is szerepelhet, hogy

Paul Pogba, a Machester United sztárja, valamint lapunk főszerkesztője, Szöllősi György már szerdán megérkezett a gála helyszínére

?

A megoldás a cikk szerzőjében rejlik! Nézzünk csak meg, kinek a neve és fényképe szerepel közvetlenül a cím alatt!

Igen, a cikk szerzője a Nemzeti Sport legendásan nagyszívű, a feltörekvő, de egyelőre kevésbé ismert focisták felkarolásában élenjáró  helyszíni riportere, az idei aranycipős Szöllősi György volt!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.