Szenzáció: Úgy tűnik, Szöllősi György lesz a magyar válogatott előretolt csatára Portugália ellen

2017 világfutballjának legfontosabb figurái tegnap óta sorra érkeznek Monte Carlóba, a Bajnokok Ligája csütörtöki sorsolására, ahol az UEFA Év játékosa díjait is ki fogják osztani. Ez tipikusan az a sajtóesemény, amiről a sportlapok képes tudósításokat adnak, hiszen egy rakás , máskor csak külön-külön, nagy költségen fotózható sztár gyűlik össze egy helyen. 

Na, a kortárs labdarúgás melyik két ikonja szerepel fényképes illusztrációként a Miniszterelnök Hivatalos Kedvenc Újságja, a Nemzeti Sport friss helyszíni tudósításában? 

Messi és Ronaldo? 

Neymar és Ibrahimovic? 

Marozsán Dzsenifer és N'Golo Kanté?

Hideg, hideg, hideg és jeges. A logikus válasz: Pogba és Szöllősi György.

Az MSN és a BBC óta nem volt ilyen színvonalú sor a világfociban!

Utóbbi az idei átigazolási időszak igazi nagyágyúja volt, az idényekénti 25-30 lelkendezős termelési riportot lövő és Mészáros Lőrinc futballbefektetéseinek cikkeiben 10-15 asszisztot adó globális sztárt végül a Nemzeti Sportnak sikerült leigazolnia a Felcsúttól. Csoda, hogy Paul Pogba egyáltalán ráfért a képre.

De tényleg, hogy a fenébe került rá erre a fontos felvételre a közepesen ismert francia játékos, aki még azon a képaláíráson is szerepelhet, hogy

Paul Pogba, a Machester United sztárja, valamint lapunk főszerkesztője, Szöllősi György már szerdán megérkezett a gála helyszínére

?

A megoldás a cikk szerzőjében rejlik! Nézzünk csak meg, kinek a neve és fényképe szerepel közvetlenül a cím alatt!

Igen, a cikk szerzője a Nemzeti Sport legendásan nagyszívű, a feltörekvő, de egyelőre kevésbé ismert focisták felkarolásában élenjáró  helyszíni riportere, az idei aranycipős Szöllősi György volt!