Szijjártó válasza a holland nagykövetnek: A külügyminisztériumban már nem szívesen látott vendég, egészen biztosan nem fogják fogadni semmilyen szinten

Felháborítónak nevezte és a lehető leghatározottabban visszautasította Szijjártó Péter a távozó holland nagykövet 168órának tett nyilatkozatát. Gajus Scheltema szerint a szélsőséges iszlamisták "ugyanolyan elv mentén kreálnak ellenséget, mint a magyar kormány". A magyar külügyminiszter kijelentette: 

"amíg a holland nagykövet nem megy haza, a külügyminisztériumban már nem szívesen látott vendég, egészen biztosan nem fogják fogadni semmilyen szinten."

Örül annak, hogy a holland nagykövet hazamegy, remélhetőleg ezt minél előbb megteszi, mondta Szijjártó, majd hozzátette, hogy

"ilyet ne engedjen meg magának senki Magyarországgal, a magyar emberekkel szemben!"

Tehát itt is működik a Szijjártó-féle képlet: magyar kormány=Magyarország=magyar emberek.

(MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.