Szijjártó válasza a holland nagykövetnek: A külügyminisztériumban már nem szívesen látott vendég, egészen biztosan nem fogják fogadni semmilyen szinten

politika
2017 augusztus 24., 12:55
comments 417

Felháborítónak nevezte és a lehető leghatározottabban visszautasította Szijjártó Péter a távozó holland nagykövet 168órának tett nyilatkozatát. Gajus Scheltema szerint a szélsőséges iszlamisták "ugyanolyan elv mentén kreálnak ellenséget, mint a magyar kormány". A magyar külügyminiszter kijelentette: 

"amíg a holland nagykövet nem megy haza, a külügyminisztériumban már nem szívesen látott vendég, egészen biztosan nem fogják fogadni semmilyen szinten."

Örül annak, hogy a holland nagykövet hazamegy, remélhetőleg ezt minél előbb megteszi, mondta Szijjártó, majd hozzátette, hogy

"ilyet ne engedjen meg magának senki Magyarországgal, a magyar emberekkel szemben!"

Tehát itt is működik a Szijjártó-féle képlet: magyar kormány=Magyarország=magyar emberek.

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.