1 millió eurót érő albán focistát vett a Felcsút

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Jobbra Liridon Latifi 2015-ben.Fotó: Alekszej Kudenko/RIA Novosztyi

Liridon Latifi, az albán Skenderbau támadója albán források szerint a Dinamo Zagreb elleni tegnapi, hazai EL-visszavágó előtt azt mondta: a Puskás Akadémiához igazol. Az értékét 1 millió euróra becsülik – írja az nb1.hu, a Transfermarkt szerint pedig 825 ezret ér. Jó helyre mennek a tao-pénzek!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.