1 millió eurót érő albán focistát vett a Felcsút

Jobbra Liridon Latifi 2015-ben.Fotó: Alekszej Kudenko/RIA Novosztyi

Liridon Latifi, az albán Skenderbau támadója albán források szerint a Dinamo Zagreb elleni tegnapi, hazai EL-visszavágó előtt azt mondta: a Puskás Akadémiához igazol. Az értékét 1 millió euróra becsülik – írja az nb1.hu, a Transfermarkt szerint pedig 825 ezret ér. Jó helyre mennek a tao-pénzek!

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.